Zbrojarz Cieśla Szalunkowy Operator koparki
Moderator: Moderatorzy
Witam, szukam pracy jako Zbrojarz Cieśla Szalunkowy pracuje na żelbetach głównie na mostach znam systemy ulma doka peri i tradycyjne deskowania. Dodatkowo dobra znajomość angielskiego. Bez nałogów. Czekam na propozycje. Tel 504-048-366.
-
Witam. Bede napewno potrzebowal ciesli w okresie maj - czerwiec. Prosze o CV na mail wojciech@hire.no. Pozwole sobie zarejestrowac Pana u nas i odezwac sie jak bede mial konkret. Pozdrawiam Wojtek
Dzień Dobry. Jestem również operatorem ładowarki teleskopowej Manitou.
-
Dzień Dobry. Pilnie poszukuje Cieśli-Zbrojarzy do pracy aktualnie w okolicach Stavanger. Praca głównie na mostach (pylony) i zaporach wodnych. Proszę o CV z dopiskiem (Cieśla szalunkowy Stavanger) na adres norwegia_praca@o2.pl
Witam, Czekam na propozycje z całej Norwegii. Również mogę zorganizować większą ilość zbrojarzy i cieśli.
Witam, aktualnie pracuje w kraju jako Zbrojarz-Cieśla i operator ładowarki teleskopowej i najlepiej taka praca mi odpowiada, również jestem operatorem koparki, koparko-ładowarki, ładowarki kołowej i spycharki. Czekam na propozycje.
-
Witam, poszukuję nowej pracy od nowego roku, jako zbrojarz-cieśla-betoniarz i operator ładowarki teleskopowej manitou lub koparki.
Wróć do „SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA SZUKAJĄCYCH PRACY”