Nie moge wykonywać połączen w Szwecji.

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

agathatrans
Posty: 6
Rejestracja: pt sty 09, 2015 11:57 pm
Gender: None specified - None specified

Nie moge wykonywać połączen w Szwecji.

Postautor: agathatrans » ndz cze 28, 2015 12:30 pm

Witam od jakiegoś czasu nie moge wykonywać połączen ze Szwecji...
To nie jest raczej problem z roamingiem ponieważ gdy jestem w Polsce lub tez w innych krajach- mogę wykonywać i odbierać połaczenia. Problem jest tylko w Szwecji. Prosze o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam.

Mycha
Posty: 708
Rejestracja: pn paź 29, 2007 10:12 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified

Re: Nie moge wykonywać połączen w Szwecji.

Postautor: Mycha » pt lip 10, 2015 10:08 am

Moze nie jest to najszybsza odpowiedz, ale zawsze jakas:

Jesli uruchomilas telefon ponownie i dalej nie dziala to sprobuj manualnie wybrac innego dostepnego operatora.
Jesli w dalszym ciagu nie masz mozliwosci wykonywania polaczen wychodzacych musisz to zglosic do swojego operatora.

kloniks
Posty: 3
Rejestracja: wt cze 30, 2015 11:46 am
Gender: None specified - None specified

Re: Nie moge wykonywać połączen w Szwecji.

Postautor: kloniks » pn lip 20, 2015 1:25 pm

A patrzyłeś czy masz dobrze skonfigurowanego fona?


Wróć do „KOMPUTER, INTERNET, TELEFON, TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 72 gości