Komputer w Norwegii - Mam problem!

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
2ale2
NICK 2011
Posty: 10823
Rejestracja: ndz mar 25, 2007 6:58 pm
Pochwał: 1
Lokalizacja: Góry Norweskie;)
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: 2ale2 » pn sty 21, 2013 9:56 pm

Ale z ciebie psuj Krarrramba ;)
Ja mam hp za 299kr i ....drukuje , az papieru brakuje....fakt atrament nie taki tani, ale na nasze domowe potrzeby lepszej nie trzeba.
forum norwegia
....bezmyślność zabija, innych...

Nie odpowiadam na pw w temacie podatki.

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8007
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » pn sty 21, 2013 9:58 pm

A JAKIEJ FIRMY?
kupie sobie laserowo z wifi i bede biegal do piwnicy po wdrukowane
tylko co jak sie znowu zepsuje

Awatar użytkownika
2ale2
NICK 2011
Posty: 10823
Rejestracja: ndz mar 25, 2007 6:58 pm
Pochwał: 1
Lokalizacja: Góry Norweskie;)
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: 2ale2 » pn sty 21, 2013 10:08 pm

forum norwegia
....bezmyślność zabija, innych...

Nie odpowiadam na pw w temacie podatki.

Nowy1602
Posty: 164
Rejestracja: sob lip 05, 2008 5:46 pm
Lokalizacja: Oslo / Lorenskog
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: Nowy1602 » ndz sty 27, 2013 12:22 am

Tez, mnie czeka taki zakup, w prawdzie zbyt często sie z tego nie korzysta, zawsze sie przydaje !!
Dlaczego akurat ten model, sugerowałeś sie cena ? Sentyment do firmy?

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8007
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » pn sty 28, 2013 6:33 pm

komputer mam hp i niezly jest
kierowalem sie raczej znajomymymi ktorzy maja hp
dzis bylem w elljøp i pytalem sie o drukarke w granicach 1000 koron polecili epsona plus oczywiscie 4 czy 5 tuszy po 100 koron
a moze laser
http://www.lefdal.com/product/data/skri ... r-ml-2168w
tez nie drogo

Awatar użytkownika
2ale2
NICK 2011
Posty: 10823
Rejestracja: ndz mar 25, 2007 6:58 pm
Pochwał: 1
Lokalizacja: Góry Norweskie;)
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: 2ale2 » pn sty 28, 2013 9:49 pm

Nowy1602 jesli pytasz mnie to odpowiadam, poprzednia drukarka nam padla( mielismy epsona kupionego w mieszkaniu w Pl za 400zl i go sobie ktoregos dnia tu przywiezlismy, hymm chyba wiecej juz nie zainwestuje w ta firme) , a maz akurat trafil w sklepie na ten model hp i cena byla fajna, chyba wysprzedaz starszych modeli czy cos, wiec kupil od reki, no ale on ma slabosc do firmy hp to nie ukrywam :lol: Drukowalam tez zdjecia , wyszly swietnie. Hp dziala bez zarzutu i oby tak bylo jak najdluzej :wink:
forum norwegia
....bezmyślność zabija, innych...

Nie odpowiadam na pw w temacie podatki.

Nowy1602
Posty: 164
Rejestracja: sob lip 05, 2008 5:46 pm
Lokalizacja: Oslo / Lorenskog
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: Nowy1602 » czw sty 31, 2013 6:44 pm

Jestem świeżo upieczonym nabywca Hp Photosmart drukowanie i cała reszta również ok, mam problem tylko z połączeniem tej maszynki bezprzewodowo.

Nie wiem dlaczego ale sygnał nie dociera do niej i odwrotnie. Trzeba będzie poszukać na googlach kogoś kto obszedł ten problem.

Grabski
Posty: 50
Rejestracja: wt lut 04, 2014 6:58 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: Grabski » wt lut 04, 2014 7:30 pm

Ja mogę polecić drukarki brothera, a przerabiałem już canona, hp

Awatar użytkownika
majk87
Posty: 289
Rejestracja: czw lis 21, 2013 5:00 pm
Lokalizacja: Obywatel świata
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: majk87 » wt lut 04, 2014 7:42 pm

Hmm.. jeśli działa to tak jak w Lexmarku, to musisz wejść w ustawienia routera , uruchomić jego "access point" dla drukowania wi-fi, wtedy drukarka musi mieć włączone wi-fi, router ją wyszukuje i dopiero po sparowaniu (następnie zapisanie drukarki w ustawieniach routera) możesz swobodnie drukować przez wi-fi z każdego komputera i urządzenia mobilnego używającego do połączenia z siecią routera. :)


...Grabski, aleśmy odstawili archeologię, temat umarł rok temu. :strach:
Mała pasja, z czasem może stać się stylem zycia...

Fotografika | Video | Multimedia | Web-Design

Grabski
Posty: 50
Rejestracja: wt lut 04, 2014 6:58 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: Grabski » czw lut 06, 2014 12:31 am

świeży na forum chciałem się wykazać :), ale wyszło jak zwykle :p

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8007
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » śr sie 20, 2014 9:05 pm

to nie komputer a mini wieza czy nawet kino domowe
Philips MCD728/12
Obrazek
buczy jak sie wlaczy a pozniej przestaje, czasami buczy dluzej czasami krocej .....
da sie cos z tym zrobic ? kupilem uzywane i juz tak buczalo

karolus
Posty: 4
Rejestracja: śr sie 27, 2014 7:23 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: karolus » śr sie 27, 2014 7:42 pm

a masz podłączone głośniki? (na zdjęciu nie widać)


Wróć do „KOMPUTER, INTERNET, TELEFON, TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości