Anniken, 23.06 usunieto martwy link. takijeden
Wiesz, ze praca sama do ciebie nie przyjdzie i wpisywanie 'aktualne' niewiele pomoze?

Moderator: Moderatorzy
ewka1122 pisze:Nie masz co robić?? Jeśli Ci nie pasuje że piszę "aktualne" to zostaw to dla siebie. Wiele ludzi piszących takie docinki sami nie mają pracy, bądź nie mają co robić, więc zaśmiecają posty. Zastanów się zanim następnym razem komuś coś odp. Skoro nie masz nic do powiedzenia na ten temat to się nie odzywaj i nie denerwuj innych.
stille pisze:wali mnie to co 'ewka' napisala
stille pisze:Myslalam ze odbierze to pozytywnie, jako ze prace trzeba sobie znalesc, bo siedzenie na dupie niczego nie rozwiaze,
stille pisze:dodatkowo nie jest to biuro z ofertami pracy gdzie ktos za chwile napisze do 'ewki' wiadomosc: hej, mam sprzatanie, jutro zaczynasz![]()
KARRRAMBA pisze:...Stille
stille pisze:Karramba, jesli Cie to tak ciekawi to tak, ja swoja prace znalazlam.
ewunia pisze:ewka1122 - wiesz, mnie to też denerwuje, bo forum to nie pośredniak pracyNikt tutaj Ci pracy nie znajdzie, jak coś ma to po prostu pisze w dziale: dam prace.
jak wczesniej napisal karamba...napiszcie moze do administracji o zlikwidowanie dzialu"szukam pracy",skoro ten dzial i ogloszenia w nim zawarte sa az tak dla Was denerwujace
Wróć do „PRACOWNIK, PODATKI, PRZEPISY”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości