Mam do wynajęcia w Oslo w okolicy Holmenkollen pokój z wspólną kuchnią, łazienka, toaletą i pralnią.Cena za pokój wynosi 4500kr +energia, oraz jedno miesięczna kaucja. Ładna okolica, darmowy dostęp do internetu, możliwość podłączenia polskiego dekodera tv .
Telefon kontaktowy +4747815750
Pokój do wynajęcia w Oslo
Moderator: Moderatorzy
Re: Pokój do wynajęcia w Oslo
Serwus
Od 6 lat mieszkamy na Cyprze z braku pracy emigrujemy do Norwegii
Zaczynam prace w oslo od 1 pażdziernika poszukuje pokoju na okres około 2-3 miesięcy w tym czasie rozglądne się za czymś dla mnie i mojej dziewczyny przyleci po 2-3 miesiącach . Druga opcia jest take jeżeli pokój będzie ładny i moja dziewczyna go zaakceptuje to możemy zostać nawet na 12 miesięcy.
Nie pale nie pije . Moje hobby to nurkowanie rybobranie pozatym lubie gotować i kino offowe.
Od 6 lat mieszkamy na Cyprze z braku pracy emigrujemy do Norwegii
Zaczynam prace w oslo od 1 pażdziernika poszukuje pokoju na okres około 2-3 miesięcy w tym czasie rozglądne się za czymś dla mnie i mojej dziewczyny przyleci po 2-3 miesiącach . Druga opcia jest take jeżeli pokój będzie ładny i moja dziewczyna go zaakceptuje to możemy zostać nawet na 12 miesięcy.
Nie pale nie pije . Moje hobby to nurkowanie rybobranie pozatym lubie gotować i kino offowe.
Witaj,
niestety nie szukam osoby na 2 miesiące ! Potrzebuje konkretnej osoby na długotrwały termin. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
niestety nie szukam osoby na 2 miesiące ! Potrzebuje konkretnej osoby na długotrwały termin. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Lea pisze:Mam do wynajęcia w Oslo w okolicy Holmenkollen pokój z wspólną kuchnią, łazienka, toaletą i pralnią.Cena za pokój wynosi 5000kr +energia, oraz jedno miesięczna kaucja. Ładna okolica, darmowy dostęp do internetu, możliwość podłączenia polskiego dekodera tv .
Telefon kontaktowy +4747815750
Cena za pokój wynosi 5000 tys koron , a nie jak wcześniej napisałam 4500tys korom. Przepraszam za pomyłkę.
-
Pokój do wynajęcia w Oslo
Mam pokoj do wynajecia w Oslo na Holmli. Mieszkanie 4 pokojowe 104 km,dwie toalety,2 tarasy,duza kuchnia.Pokoj okolo 8 km.
Mieszka tam tylko moj syn (28 lat)
Mozna wynajac od 01.11.17 Koszt 5.500 kr.w tym prad ,woda,uzycie pralki,internett,polska telewizja i norwaska.
Dobry dojazd do miasta(pociag i buss) blisko sklep kiwi.
kontakt: 97476499
Elwira Olsen
Mieszka tam tylko moj syn (28 lat)
Mozna wynajac od 01.11.17 Koszt 5.500 kr.w tym prad ,woda,uzycie pralki,internett,polska telewizja i norwaska.

Dobry dojazd do miasta(pociag i buss) blisko sklep kiwi.
kontakt: 97476499
Elwira Olsen