Cba Recruitment ??????????????
Moderator: Moderatorzy
Cba Recruitment ??????????????
Czy ktoś dostał pracę z tej firmy jako monter rusztowań ? Miałem na bank wyjechać i nic . Codziennie wystawiają pełno ogłoszeń , ciekawy jestem czy mają tę pracę ?
- mariolcia_1
- Kontaktowanie:
Re: Cba Recruitment ??????????????
Wszystkie agencje rekrutują pracowników "na zapas". Przejście tego etapu wcale nie oznacza natychmiastowego wyjazdu. Jedni czekają tydzień inni pół roku.
Jeżeli ktoś z agencji obiecał Ci wyjazd to dowiedz się kto to był i jego pytaj co jest nie tak.
Jeżeli ktoś z agencji obiecał Ci wyjazd to dowiedz się kto to był i jego pytaj co jest nie tak.
Wiem jak to działa . Pani z tej agencji powiedziała , że praca jest dla mnie od zaraz i tylko załatwia mieszkanie . Kilka razy do niej dzwoniłem i zawsze słyszałem , ze na bank praca jest i jeszcze kilka dni
Ciekawy jestem czy ktokolwiek od nich wyjechał 

wyjechalo juz wielu i pracuja do dzis. Oczywiscie nie wszyscy wyjechali. I dam jedna rade,
agencja jest po to by sie w latwy sposob zaczepic, a reszta nalezy juz od nas
agencja jest po to by sie w latwy sposob zaczepic, a reszta nalezy juz od nas
Też jestem ciekawa tej agencji pracy...Do Wicia77-czy wyjechałaś/eś już do pracy z teh agencji? Mój mąż czeka na wyjazd z tej agencji,miesiąc temu obiecano mu,że za kilka dni wyjedzie,ale nadal czekamy....mówią,że załatwiają mieszkania ,no i że pogoda nie pozwala na wyjazd teraz...czy mamy się czym martwić,czy cierpliwie czekać,proszę o opinie.dziękuję
tesa62 pisze:Też jestem ciekawa tej agencji pracy...Do Wicia77-czy wyjechałaś/eś już do pracy z teh agencji? Mój mąż czeka na wyjazd z tej agencji,miesiąc temu obiecano mu,że za kilka dni wyjedzie,ale nadal czekamy....mówią,że załatwiają mieszkania ,no i że pogoda nie pozwala na wyjazd teraz...czy mamy się czym martwić,czy cierpliwie czekać,proszę o opinie.dziękuję
Hey ,
a jakie stanowisko i dokąd ?
na cieśle konstrukcyjnego,bergen albo oslo
Witam mam wyjechać do Norwegii przez ADECCO (jestem hydraulikiem) . Ukończyłem kursy w Szaflarach na tematy BHP i inne (oprócz językowego) .Może mi ktoś powiedzieć ile się czeka na wyjazd i jak jest z tym pośrednikiem bo są różne opinie.Pozdrawiam...
tesa62 pisze:na cieśle konstrukcyjnego,bergen albo oslo
aha
nie pomogę
lacido pisze:Witam mam wyjechać do Norwegii przez ADECCO (jestem hydraulikiem) . Ukończyłem kursy w Szaflarach na tematy BHP i inne (oprócz językowego) .Może mi ktoś powiedzieć ile się czeka na wyjazd i jak jest z tym pośrednikiem bo są różne opinie.Pozdrawiam...
Słuchaj co do terminów to nie wiem, ale nie patrz na złe opinie o firmach pośredniczących.
Tak jak kiedyś napisałem posrednik jest tylko Twoją kotwicą w NOR
Trzym się good:)
Hei !! Mój mąż odbył szkolenie językowe w Szczecinie w CBA Recruitment. Skończył je chyba w połowie maja (nie pamiętam dokładnie), a od 1 lipca zaczął pracę już w Norge. Z jego kursu wyjechali wszyscy, jeden z nich najpóźniej we wrześniu. Generalnie CBR po 'wysłaniu' pracownika do pracy raczej się nim nie interesuje. Mam na myśli kiepskie warunki mieszkaniowe (przyczepa kempingowa), które miały się poprawić, oczywiście nic takiego nie nastąpiło. Agencję pośrednictwa należy uznać za szansę wybicia się, zdobycia pracy i nic poza tym. Będąc na miejscu należy poprawiać swoje warunki życiowe we własnym zakresie. bo nikt tego za nas nie zrobi. Jest to wykonalne, wiem z autopsji, ponieważ od dwoch tygodni jesteśmy wreszcie razem w przytulnym mieszkanku
Długawo to trwało, ale było warto
Powodzenia !!

Wróć do „PRACOWNIK, PODATKI, PRZEPISY”