Norwegia ubożeje
Moderator: Moderatorzy
Norwegia ubożeje
Czy ktos z was zwrócił uwage,że norwegia zaczyna *robić bokami*,od kilku lat widzę co sie dzieje z cenami,podatkami.opłatami komunalnymi i na rzecz państwa,i leci to wszystko w jednym kierunku.
Juz nie ma panstwa dla obywateli,tylko obywatele musza byc dla panstwa.
Teraz juz nawet okroili komuny zeby zmniejszyc koszty administracji.
Podatki,opłaty,ceny, a ja sie zaczynam rozglądać w Polsce za jakims spokojnym zakątkiem aby sobie postawić chałupke i olać to wszystko.
Po co ja mam sobie urabiać rece skoro i tak zawsze to My Polacy jesteśmy tymi najgorszymi,więc se pomyślałem,OK zostawię was z waszymi kochanemi imigrantami i niech wam budują dobrobyt na miare swoich żałosnych możliwości.
Juz nie ma panstwa dla obywateli,tylko obywatele musza byc dla panstwa.
Teraz juz nawet okroili komuny zeby zmniejszyc koszty administracji.
Podatki,opłaty,ceny, a ja sie zaczynam rozglądać w Polsce za jakims spokojnym zakątkiem aby sobie postawić chałupke i olać to wszystko.
Po co ja mam sobie urabiać rece skoro i tak zawsze to My Polacy jesteśmy tymi najgorszymi,więc se pomyślałem,OK zostawię was z waszymi kochanemi imigrantami i niech wam budują dobrobyt na miare swoich żałosnych możliwości.
Re: Norwegia ubożeje
Pa,pa szerokiej drogi !
Dojna zmiana czeka na takich z utęsknieniem żeby się chwalić w reżimowych mediach ze Polacy wracają do kraju, który pod rządami tęgich głów obecnie rządzących rozwija się w niesamowitym tempie expresu na węgiel , szybciej niż Niemcy, Francja i cała Europa razem i przegoni ich wszystkich już niedługo.
Aż do przebudzenia ..... z ręka w nocniku
Dojna zmiana czeka na takich z utęsknieniem żeby się chwalić w reżimowych mediach ze Polacy wracają do kraju, który pod rządami tęgich głów obecnie rządzących rozwija się w niesamowitym tempie expresu na węgiel , szybciej niż Niemcy, Francja i cała Europa razem i przegoni ich wszystkich już niedługo.
Aż do przebudzenia ..... z ręka w nocniku

hehe,pusty jestes jak stodoła na wiosne,policz sobie dochod tutaj i w kraju i siełe nabywcza pieniedzy,na dojazdy do pracy wydaje rocznie ponad 100 tys.koron,podatku zwrocili mi 250 koron,trzy lata temu mialem ok.18 tys zwrotu,raty za dom podniesli o 2000, duzo by tak mozna,a wyplata przez ostatnie lata niewiele sie zmienila,wyciagnij juz ta reke bo sie zasmierdzi i bedziesz miec problem z dlubaniem w nosie przy rozmyslaniu nad swoja krotkowzrocznoscia
To płać wieksze zaliczki na podatek a bedziesz miał wiekszy zwrot albo zmien pracę geniuszu !
rozwalasz system,podatki place jak zawsze to wlasnie likwidacja grupy podatkowej i zaszeregowanie do wyzszej spowodowalo taka sytuacje,
ale szkoda gadac,jestes po prostu skonczonym palantem,a pozaty nudzi mnie czytanie twych postow ,spierdalaj
ale szkoda gadac,jestes po prostu skonczonym palantem,a pozaty nudzi mnie czytanie twych postow ,spierdalaj
Nawzajem. Pusta stodoła czeka na ciebie kmiocie